Beşiktaş Gaziantep Fk : Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında : Haftasında gaziantep fk, beşiktaş'ı ağırladı.

Beşiktaş Gaziantep Fk : Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında : Haftasında gaziantep fk, beşiktaş'ı ağırladı.. Bu sonucun ardından beşiktaş puanını 39'a yükseltirken, gaziantep fk ise 27 puanda kaldı. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan güray'ın vuruşu üstten auta gitti. Hafta karşılaşmasında beşiktaş, gaziantep fk'yı vodafone park'ta ağırladı. Das ist die aufstellung zur begegnung beşiktaş jk gegen gaziantep fk am 8 şub 2020 im wettbewerb süper lig. Haftasının açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Futbol 08.02.2020, 20:09 08.02.2020, 20:09. Haftasında beşiktaş, sahasında gaziantep fk'yı konuk ediyor. Beşiktaş'ın gaziantep fk maçında ağlara gönderdiği 4 top, gol değeri kazanmadı. Spor toto süper lig'in 29.haftasında beşiktaş ile gaziantep fk karşı karşıya geliyor. 25' beşiktaş henüz gaziantep fk kalesine şut çekemedi.

Denizlispor Gaziantep FK İddaa Tahmini 21.11.2020 - YİNEGOL
Denizlispor Gaziantep FK İddaa Tahmini 21.11.2020 - YİNEGOL from yinegol.com
38' gaziantep'te sakatlanan güray vural sedyeyle kenara alındı. Haftanın açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşılaştı. Beşiktaş'ın gaziantep fk maçında ağlara gönderdiği 4 top, gol değeri kazanmadı. Futbol 08.02.2020, 20:09 08.02.2020, 20:09. Mücadele öncesinde ligde son 4 maçını da kazanan siyah beyazlılar 57 puanla 2.sırada yer alıyor. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, ali saygın ögel. Son 3 maçta fileleri havalandıran burak yılmaz ise gaziantep fk karşısında da gol aradı. Dakikada gaziantep fk'da muhammet'in çektiği şut kaleciden döndü, dönen topu tamamlayan mirallas ev sahibini öne geçirdi.

Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, ali saygın ögel.

İşte maça dair tüm detaylar. Özgür kaban / i̇stanbul (dha) 08.02.2020 19:05. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Haftasında beşiktaş, gaziantep fk'yı sahasında konuk etti. Das ist die aufstellung zur begegnung beşiktaş jk gegen gaziantep fk am 8 şub 2020 im wettbewerb süper lig. Haftanın açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşılaştı. Haftasında gaziantep fk, beşiktaş'ı ağırladı. Hafta karşılaşmasında beşiktaş, gaziantep fk'yı vodafone park'ta ağırladı. 79 caner erkin (beşiktaş), dk. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, ali saygın ögel. Zorlu karşılaşmanın canli anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. Beşiktaş'ın tek golünü aboubakar attı. Haftasında 8 şubat cumartesi günü saat 17.00'de vodafone park'ta gaziantep fk ile karşılaşacak.

Haftasında beşiktaş vodafone park'ta gaziantep fk'yı ağırladı. Gaziantep fk galibiyeti sonrası teknik direktörümüz sergen yalçın'ın basın toplantısı. 88 kenan özer (gaziantep fk). Beşiktaş jk resmi youtube sayfası | beşiktaş jk official youtube page. Son 3 maçta fileleri havalandıran burak yılmaz ise gaziantep fk karşısında da gol aradı.

Beşiktaş, Gaziantep FK'den Alexandru Maxim'i transfer ediyor
Beşiktaş, Gaziantep FK'den Alexandru Maxim'i transfer ediyor from img3.aksam.com.tr
Mücadele öncesinde ligde son 4 maçını da kazanan siyah beyazlılar 57 puanla 2.sırada yer alıyor. Bu sonucun ardından beşiktaş puanını 39'a yükseltirken, gaziantep fk ise 27 puanda kaldı. Özgür kaban / i̇stanbul (dha) 08.02.2020 19:05. Spor toto süper lig'in 29.haftasında beşiktaş ile gaziantep fk karşı karşıya geliyor. Beşiktaş ile gaziantep fk arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Üst üste aldığı 2 galibiyetle moral bulan beşiktaş, 8. Gaziantep fk galibiyeti sonrası teknik direktörümüz sergen yalçın'ın basın toplantısı. 79 caner erkin (beşiktaş), dk.

Özgür kaban / i̇stanbul (dha) 08.02.2020 19:05.

38' gaziantep'te sakatlanan güray vural sedyeyle kenara alındı. Spor toto süper lig'in 29.haftasında beşiktaş ile gaziantep fk karşı karşıya geliyor. Özgür kaban / i̇stanbul (dha) 08.02.2020 19:05. Haftasının açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında neler oldu, ikinci yarıda neler bekleniyor? Beşiktaş'ın tek golünü aboubakar attı. Beşiktaş jk resmi youtube sayfası | beşiktaş jk official youtube page. Bir çok popüler maç için youtube veya dailymotion gibi video paylaşım sitelerinden videolar bulabilirsiniz. Üst üste aldığı 2 galibiyetle moral bulan beşiktaş, 8. Son 3 maçta fileleri havalandıran burak yılmaz ise gaziantep fk karşısında da gol aradı. Dakikada beşiktaş'ta rosier'in sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı son anda savunmada djilobodji uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi. Haftasında beşiktaş vodafone park'ta gaziantep fk'yı ağırladı. Haftanın açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşılaştı.

Beşiktaş jk resmi youtube sayfası | beşiktaş jk official youtube page. Son 3 maçta fileleri havalandıran burak yılmaz ise gaziantep fk karşısında da gol aradı. Sergen yalçın'ın beşiktaş taraftarı önüne ilk kez çıkacağı maç saat 17.00'de başlayacak.beşiktaş'ın gaziantep fk maçı 11'i belli oldu. Haftasında beşiktaş, sahasında gaziantep fk'yi ağırlıyor. 25' beşiktaş henüz gaziantep fk kalesine şut çekemedi.

Gaziantep Fk / Gaziantep Fk 2019/2020 Sezonu Kırmızı Dış ...
Gaziantep Fk / Gaziantep Fk 2019/2020 Sezonu Kırmızı Dış ... from media05.ligtv.com.tr
Haftasının açılış maçında gaziantep fk ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın gaziantep fk maçında ağlara gönderdiği 4 top, gol değeri kazanmadı. Futbol takımımız, süper lig'in 8. Bu sonucun ardından beşiktaş puanını 39'a yükseltirken, gaziantep fk ise 27 puanda kaldı. Sergen yalçın'ın beşiktaş taraftarı önüne ilk kez çıkacağı maç saat 17.00'de başlayacak.beşiktaş'ın gaziantep fk maçı 11'i belli oldu. Haftasında beşiktaş, gaziantep fk'yı sahasında konuk etti. Son 3 maçta fileleri havalandıran burak yılmaz ise gaziantep fk karşısında da gol aradı. Beşiktaş jk resmi youtube sayfası | beşiktaş jk official youtube page.

Das ist die aufstellung zur begegnung beşiktaş jk gegen gaziantep fk am 8 şub 2020 im wettbewerb süper lig.

Medya kısmında beşiktaş ve gaziantep fk maçının video özetlerini bulabilirsiniz. Beşiktaş ile gaziantep fk arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Üst üste aldığı 2 galibiyetle moral bulan beşiktaş, 8. Futbol 08.02.2020, 20:09 08.02.2020, 20:09. Haftasında beşiktaş, sahasında gaziantep fk'yi ağırlıyor. Das ist die aufstellung zur begegnung beşiktaş jk gegen gaziantep fk am 8 şub 2020 im wettbewerb süper lig. Mücadele öncesinde ligde son 4 maçını da kazanan siyah beyazlılar 57 puanla 2.sırada yer alıyor. 25' beşiktaş henüz gaziantep fk kalesine şut çekemedi. Haftasında beşiktaş, gaziantep fk'yı sahasında konuk etti. Zorlu karşılaşmanın canli anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz. 79 caner erkin (beşiktaş), dk. Yaşar kemal uğurlu, erdinç sezertam, ali saygın ögel. Ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan güray'ın vuruşu üstten auta gitti.

Feature Ad (728)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel